0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Vloer schuren in Roosendaal?

Elke houten vloer is onderhevig aan slijtage. Na een periode van intensief gebruik zullen bij de deur en onder de tafel lelijke plekken ontstaan. Het vervangen van de houten vloer is echter vaak niet nodig. Houten vloeren lenen zich uitstekend voor renovatie. vloerrenovatie bestaat uit het schuren van de vloer en het opnieuw afwerken van de vloer met lak, olie of hardwax olie. Parket schuren vereist kennis van verschillende typen vloeren, inzicht in de staat van een vloer en het bezit van bepaalde typen vaardigheden.

Hoe houten vloer schuren?

Hoe gaan wij te werk? Onze specialist zal eerst de conditie van uw vloer vaststellen. Indien uw vloer al meerdere keren gerenoveerd is, kan het zijn dat renovatie niet meer mogelijk is en uw vloer vervangen dient te worden. Kan uw vloer gerenoveerd worden? Dan schuren wij met professionele schuurapparatuur een laagje van meestal 1 mm van het hout af. Een onbehandelde en onbeschadigde laag hout zal tevoorschijn komen die vervolgens weer mooi afgewerkt kan worden. Ook het opnieuw vloer-oliën of vloer-lakken van de vloer verzorgen wij voor u.

Zelf houten vloer schuren

Uw houten vloer of lamelparket is een waardevol bezit en er moet uiteraard uiterst zorgvuldig mee omgegaan worden. Indien u handig bent en gevoel heeft voor techniek, dan zou u uw vloer zelf kunnen schuren. Heeft u geen ervaring met een parketschuurmachine, laat de klus dan over aan een professionele vloerenspecialist. Na jaren gewerkt te hebben met houten vloeren, weten wij als geen ander hoe een houten vloer moet worden behandeld. In Roosendaal en omgeving helpen wij u graag.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606