0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Vloeradvies in Roosendaal

Een vloer is een grote aankoop. Dat beseffen we ons heel goed. We begeleiden u daarom graag gedurende het gehele aankoopproces en zorgen ervoor dat uw vloer precies de sfeer vangt die u zoekt. Op die manier is uw nieuwe vloer een waardevolle toevoeging op uw interieur en kunt u er jarenlang van genieten.

Vakkundig advies

Onze vele jaren ervaring zorgen ervoor dat we dé gesprekspartner zijn wanneer u een vloer wilt kopen en/of laten leggen. Onze doorgewinterde vloerexperts staan u graag te woord en geven u vakkundig advies. U zult namelijk vele keuzes moeten maken. Niet alleen wat betreft sfeer en uitstraling, ook waar het gaat om isolatie en afwerking van uw vloer. We tonen u alle mogelijkheden en zorgen er zo voor dat u een gegronde keuze kunt maken.

Stijladvies

Naast advies over materiaal en plaatsing helpen we u ook graag de juiste keuze te maken op het gebied van kleur en stijl. In ons uitgebreide assortiment vindt u vloeren in elke stijl, kleur en elk motief. Het maken van een keuze is niet eenvoudig. Een vloer kiest u immers voor jaren. In onze grote showroom laten we u graag zien wat we in huis hebben en kunt u de vloeren bekijken en aanraken alvorens u een keuze maakt.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606