0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Vloer lakken in Roosendaal?

Naast olie is lak een veel gekozen vloerafwerking. De sterke geur van lak was in het verleden reden om te kiezen voor olie in plaats van lak. Er zijn tegenwoordig echter milieuvriendelijke en geurloze lakken die lak erg gebruiksvriendelijk maken. Er zijn daarnaast allerlei soorten lak op de markt, waaronder bijvoorbeeld lakken met een matte uitstraling. Twijfelt u of lak als vloerafwerking geschikt is? Lees hieronder meer over de voordelen van lak.

Voordelen van lak

Lak trekt, in tegenstelling tot olie, niet in het hout, maar blijft op het hout liggen. Lak vormt op die manier dus een sterke beschermlaag. Wilt u uw houten vloer goed beschermen tegen etensresten, vocht of andere factoren? Kies dan voor lak. Lak is daarnaast ook erg geschikt wanneer u weinig tijd heeft voor het onderhoud van uw vloer. Naast het normale onderhoud, zoals stofzuigen en dweilen (met een licht vochtige doek), hoeft de lak enkel 2 tot 3 keer per jaar met een vloerpolish te worden behandeld. De polish zorgt ervoor dat krasjes opgevuld worden en vuil niet in de laklaag trekt.

Hulp bij houten vloer lakken

In Roosendaal helpen wij u graag bij het lakken van uw houten vloer. Wij informeren u eerst over de staat van uw vloer en stellen dan een plan van aanpak op. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van onze werkzaamheden en dat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw houten vloer. De vloer zal er weer als nieuw uitzien. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606