0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Hulp bij vloer oliën?

Wilt u uw interieur een andere uitstraling geven of is uw geoliede houten vloer toe aan renovatie? In Roosendaal en omstreken kunt u voor het oliën van uw parketvloer bij ons terecht. Olie is, naast lak, een populaire vorm van vloerafwerking. Dit komt vooral door de vele kleuren die er beschikbaar zijn. Daarnaast kan een geoliede vloer makkelijk onderhouden worden. Is het hout op bepaalde plekken meer beschadigd dan op andere? Het voordeel van een geoliede vloer is dat deze plaatselijk bij gewerkt kan worden.

Werkwijze vloer oliën

Olie trekt, in tegenstelling tot lak, in het hout. Het hout raakt op die manier verzadigd en is daardoor bestand tegen vuil en in mindere mate tegen vocht. Niet alle soorten hout kunnen overigens zomaar afgewerkt worden met olie. Houtsoorten, zoals bijvoorbeeld maple en beuken, vereisen een speciale voorbehandeling. Wordt dit niet gedaan, dan hecht de olie niet en zal het gewenste effect niet worden verkregen. Zodra de olie is aangebracht zullen wij het met een speciale boenmachine zorgvuldig in het hout wrijven. Om kleurverschillen te voorkomen is het verstandig de vloer goed te laten uitdrogen. Na 36 uur kunt u de vloer weer belopen. Met intensief gebruik of het leggen van kleden kunt u beter een paar dagen wachten.

Vloer oliën in Roosendaal?

Twijfelt u over de kleur van de olie? Wij oliën graag een klein stukje hout voor u zodat u precies ziet hoe uw vloer eruit gaat zien. Neem gerust contact met ons op indien u meer wilt weten of indien u een afspraak wilt maken. U kunt ons bereiken via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606