0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Slim vloeronderhoud

Slim vloeronderhoud, daar houden we van bij ons bedrijf. Want wanneer u uw vloer regelmatig laat onderhouden heeft u er veel langer plezier van. Zeker een houten vloer, maar ook laminaat en parket hebben veel te verduren. Zelfs kleine stof- en vuildeeltjes kunnen al een negatieve invloed hebben op de staat van uw vloer. Door schuring beschadigen deze de toplaag en wordt dus de bescherming van uw mooie vloer aangetast. Wordt er niet op tijd onderhoud gepleegd? Dan dringen de beschadigingen door tot de houten planken en is uiteindelijk renovatie van de vloer noodzakelijk. Gelukkig kunt u dit vermijden door een aantal eenvoudige maatregelen te nemen.

Wat u zelf kunt doen

  • Houd uw vloer schoon door regelmatig te stofzuigen en dweilen.
  • Gebruik speciale reinigingsmiddelen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar.
  • Plaats deurmatten bij de buitendeuren om vuil zo veel mogelijk buiten te houden.
  • Plaats vilt onder uw meubels om krassen te voorkomen.
  • Zorg voor goede klimaatbeheersing (vocht en temperatuur zijn van invloed op de staat van uw vloer)

Hoe wij u helpen in Roosendaal

Voor niet-dagelijks vloeronderhoud is het verstandig om een vakman in te huren. In Roosendaal en omgeving zijn onze vloerexperts u graag van dienst. Afhankelijk van het materiaal van uw vloer maken we een slim onderhoudsplan. Heeft u een houten vloer? Dan kunnen we deze bijvoorbeeld voor u schuren, lakken, in de was zetten of oliën.

Kies ook voor slim onderhoud. Bel ons voor advies of maak meteen een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606