0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Roosendaal
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Roosendaal?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Roosendaal

Gedegen vloerrenovatie in Roosendaal

Een houten vloer geeft uw woning een prachtige, authentieke uitstraling. Tenminste, wanneer deze goed onderhouden is. Heeft u een nieuwe woning gekocht met een versleten houten vloer? Of is uw parketvloer na jaren aan glans verloren? Wij helpen u uw vloer weer in oude staat te herstellen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De vloerexperts zorgen ervoor dat uw vloer weer volledig beschermd is en een luxe uitstraling heeft. Na grondige reiniging met speciale middelen schuren we uw vloer op en vervangen we beschadigde delen. Vervolgens zetten we de vloer in de was, brengen we een laklaag of olie aan. Welke van deze drie uw voorkeur heeft hangt af van de sfeer die u wilt creëren.

Jarenlange garantie

Het renoveren van uw oude vloer is een flinke klus. We vinden het daarom belangrijk dat u lang plezier heeft van het eindresultaat. Kiest u ervoor om uw vloer door ons te laten aanpakken? Dan bent u zeker van blijvende kwaliteit. Als vloerspecialist geven wij productgarantie op het gebruikte materiaal. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over de toekomst.

Kies ook voor een blijvend resultaat. Laat uw vloer renoveren door de vakmannen van ons bedrijf. Bel ons voor een oriënterend gesprek of vrijblijvend advies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Roosendaal en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606